Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl28916/ns48873/subscribe.html

  Helló Világ!

  Jöjjjön egy kis bemutatkozás

  Komjáthy Tamásnak hívnak.

  Sajnos nem tudok különleges történettel szolgálni, szokványos de gondolom te is hasonló cipőben jártál.

  Elöljáróban annyit, hogy amióta az eszemet tudom, a kereskedelemben dolgoztam, és az emberekkel való kapcsolatom tehát alapból jónak mondható. Nem mondhatnám, hogy mindig is tudtam mi akarok lenni. Fiatalabb éveimben sodort az élet, és mindig jött valami. Kissé lusta ember voltam, és hát ez kihatott a munkámra is. Aztán úgy a  kilencvenes években kezdtem megkomolyodni, és kezdtem belátni, hogy valamit mégis kell kezdenem magammal.

  Későn érő tipus voltam,

  Nem voltam megelégedve a munkahelyeimmel. Mást szerettem volna csinálni. Nem voltam már igazán lusta, de éreztem, hogy több van bennem. És valamikor ebben az időben jött elő elsőként az üzletkötői munka. Akkor még semmi komoly nem volt, de éreztem, hogy ez lehet az, amit nekem tennem kell. Aztán persze sok próbálkozásom volt, de nem sok sikert értem el. Tanulni kellett volna, arra meg nem igazán voltam képes. Akkor még nem gondoltam volna, hogy pedig nagyon is abban volt a hiba. Mindent meg kell tanulni. Azt tudtam, hogy belevágni egy üzletbe, sok pénzbe kerül nekem pedig nem volt. Persze akkor nem tudtam hogy léteznek kis befektetéssel elinduló jó üzletek is.

  Aztán fordult a kocka, amkor az első online üzletembe belevágtam. Nagyon jó tanulság volt, mert megtanultam sok mindent, főleg az alapokat, amiről nem sok fogalmam volt. Bár nem volt sikeres üzlet, de a tanulópénzt megfizettem vele.

  Most már teljesen másképp tekintek az egészre. Más mentalitással, más értékrenddel, más vágyakkal. Történetesen másképp élek, köszönhetően annak az üzletnek amiben most vagyok. Van időm olyan dolgokra is amit eddig nem tudtam megtenni, vagy kicsit kevesebb lehetőségem.

   

  a

  Hozzászólások lezárása.

  Kategóriák