Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl28916/ns48873/subscribe.html

  Nem mind arany ami…de ez fénylik!

  A napokban végre megtaláltam a helyem, és elérkeztem oda, ahol lennem kell. Annyi üzletet láttam már, hogyha abba mind belevágtam volna, (és az mind jó is lett volna, …) már többszörös miliárdos lennék. De több okból sem lettem az. Először is mert rengeteg itt az átvágás, és a csalás. Na jó, nem én találtam fel a spanyolviaszt, de ez akkor is helyénvaló.

  Én megtaláltam azt, ami számomra meghozza azt, ami ahhoz kell, hogy nyugodtan tudjak lefeküdni, és évek  mulva, ti is tudjatok követni. Na igen lehet most is jönni.  Igen. Mert ez a rendszer ez valós, mindenki számára elérhető, de nem mindenki képes megcsinálni. Én igen. Mind egyformák vagyunk, ebben a tekintetben jórészt igen. Csak tudod, nem mindegy, milyen derékkal tudsz járni. Én egyenes derékkal, felemelt fejjel. Büszke vagyok magamra, ahogy azok, akik velem együtt jönnek ezen  az úton. . Lesznek irigyeid, és lesznek, akik tisztelnek majd. Ahány annyiféle.

  Ebben az üzletben az igazság mindenekfelett áll. Mondj igazat. Ha neked csak a pénz számít, csak azt látod, soha nem leszel igazán sikeres. CSak azt fogják látni, téged nem érdekel más, csak a lé. Persze, pénzért dolgozunk.

  De mi az, ami NEKED kell? Bizalom. Értsd meg a hozzád fordulók problémáját, segíts nekik. Meg fognak bízni benned. Értsd meg őket. Én is olyan voltam mint ők, egy közülük. Nekem is voltak, és vannak gondjaim. De én mutatok egy lehetőséget. Mert ha ő, megbízik bennem, segítek neki, és ettől javul az életminősége, akkor másoknak is el fogja mondani. Ebben rejlik az MLM igazi ereje, a hálózat igazi ereje. Hogy tovább terjed a pozítív reklám. ‘Nézd, nekem is jobb  lett, segített’  Csak ennyi kell.

  Ez a rendszer olyan, amilyennek lennie kell.

  a

  Hozzászólások lezárása.

  Kategóriák