Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl28916/ns48873/subscribe.html

  2014. október archívum

  Három ember még nem tömeg…de sokat ér!

  ki0vS4KsbmDcz0XX0cpOcmiEduRvckhPKFIB1owteoKlpRiWbHDVBfEqmIDaznxC4X8X4A=s190

  Na szóval..

  Ahogy azt megemlítettem, három ember bizony még nem tömeg. De mekkora tömeget mozgósíthat. Gondoltál már erre?
  Nem? Miért nem érdeklődsz? Néz csak! Oda fel! Látod?? Na arról az emberről beszélek. Akár te is lehetnél…

  Tudod, az a jó ebben az üzletben, hogy mindenki másért csatlakozik. Ki ezért, ki azért. Jók a termékek, szuper a csapat, igazán kifogástalan a support és a támogatás. Na meg a Schulcz Gizi. Ja nem, az más…

  De komolyan. Vegyük sorra.

  Külföldi cég. Három ember alapította.(már itt is megvan a három 🙂 ) Három külhoni ember.
  Ismered a vonzás törvényét? Nem, ez nem iskolai anyag…Szóval csak ugratsz….
  Tehát ők erre építették fel ezt a rendszert. Hasonló hasonlót vonz. Az emberek vonzódnak olyan egyénekhez, akik hasonlóan gondolkoznak, cselekszenek.
  Már ez tetszik, lévén hasonlóan gondolkozom én is. Nekem is sokat segített ez a fajta hozzáállás, már ezt megelőzőleg is.

  Megvan benned az akarat? Segíteni a másiknak? Segíteni neki abban, hogy neki is több jusson? Vagy a családodnak, barátodnak, gyerekednek? Hogy felnézzenek rád…

  Mert ezt te is meg tudod csinálni.
  Furdal a kíváncsiság, igaz? Mi a fenét akarok én tőled? Én semmit. TE vagy az, aki ide tévedt, mert TE vagy az, aki segítségre szorul. TE magad vagy, aki szerettett volna előbbre lépni. Én csak itt vagyok. Épp időben. Épp jókor. Épp MOST.

  a

  Nem mind arany ami…de ez fénylik!

  A napokban végre megtaláltam a helyem, és elérkeztem oda, ahol lennem kell. Annyi üzletet láttam már, hogyha abba mind belevágtam volna, (és az mind jó is lett volna, …) már többszörös miliárdos lennék. De több okból sem lettem az. Először is mert rengeteg itt az átvágás, és a csalás. Na jó, nem én találtam fel a spanyolviaszt, de ez akkor is helyénvaló.

  Én megtaláltam azt, ami számomra meghozza azt, ami ahhoz kell, hogy nyugodtan tudjak lefeküdni, és évek  mulva, ti is tudjatok követni. Na igen lehet most is jönni.  Igen. Mert ez a rendszer ez valós, mindenki számára elérhető, de nem mindenki képes megcsinálni. Én igen. Mind egyformák vagyunk, ebben a tekintetben jórészt igen. Csak tudod, nem mindegy, milyen derékkal tudsz járni. Én egyenes derékkal, felemelt fejjel. Büszke vagyok magamra, ahogy azok, akik velem együtt jönnek ezen  az úton. . Lesznek irigyeid, és lesznek, akik tisztelnek majd. Ahány annyiféle.

  Ebben az üzletben az igazság mindenekfelett áll. Mondj igazat. Ha neked csak a pénz számít, csak azt látod, soha nem leszel igazán sikeres. CSak azt fogják látni, téged nem érdekel más, csak a lé. Persze, pénzért dolgozunk.

  De mi az, ami NEKED kell? Bizalom. Értsd meg a hozzád fordulók problémáját, segíts nekik. Meg fognak bízni benned. Értsd meg őket. Én is olyan voltam mint ők, egy közülük. Nekem is voltak, és vannak gondjaim. De én mutatok egy lehetőséget. Mert ha ő, megbízik bennem, segítek neki, és ettől javul az életminősége, akkor másoknak is el fogja mondani. Ebben rejlik az MLM igazi ereje, a hálózat igazi ereje. Hogy tovább terjed a pozítív reklám. ‘Nézd, nekem is jobb  lett, segített’  Csak ennyi kell.

  Ez a rendszer olyan, amilyennek lennie kell.

  a

  Helló Világ!

  Jöjjjön egy kis bemutatkozás

  Komjáthy Tamásnak hívnak.

  Sajnos nem tudok különleges történettel szolgálni, szokványos de gondolom te is hasonló cipőben jártál.

  Elöljáróban annyit, hogy amióta az eszemet tudom, a kereskedelemben dolgoztam, és az emberekkel való kapcsolatom tehát alapból jónak mondható. Nem mondhatnám, hogy mindig is tudtam mi akarok lenni. Fiatalabb éveimben sodort az élet, és mindig jött valami. Kissé lusta ember voltam, és hát ez kihatott a munkámra is. Aztán úgy a  kilencvenes években kezdtem megkomolyodni, és kezdtem belátni, hogy valamit mégis kell kezdenem magammal.

  Későn érő tipus voltam,

  Nem voltam megelégedve a munkahelyeimmel. Mást szerettem volna csinálni. Nem voltam már igazán lusta, de éreztem, hogy több van bennem. És valamikor ebben az időben jött elő elsőként az üzletkötői munka. Akkor még semmi komoly nem volt, de éreztem, hogy ez lehet az, amit nekem tennem kell. Aztán persze sok próbálkozásom volt, de nem sok sikert értem el. Tanulni kellett volna, arra meg nem igazán voltam képes. Akkor még nem gondoltam volna, hogy pedig nagyon is abban volt a hiba. Mindent meg kell tanulni. Azt tudtam, hogy belevágni egy üzletbe, sok pénzbe kerül nekem pedig nem volt. Persze akkor nem tudtam hogy léteznek kis befektetéssel elinduló jó üzletek is.

  Aztán fordult a kocka, amkor az első online üzletembe belevágtam. Nagyon jó tanulság volt, mert megtanultam sok mindent, főleg az alapokat, amiről nem sok fogalmam volt. Bár nem volt sikeres üzlet, de a tanulópénzt megfizettem vele.

  Most már teljesen másképp tekintek az egészre. Más mentalitással, más értékrenddel, más vágyakkal. Történetesen másképp élek, köszönhetően annak az üzletnek amiben most vagyok. Van időm olyan dolgokra is amit eddig nem tudtam megtenni, vagy kicsit kevesebb lehetőségem.

   

  a
  Kategóriák