Legutóbbi hozzászólások
  Kategória
  http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl28916/ns48873/subscribe.html

  A 3upnext bemutatkozik

  A 3upnext bemutatkozik!

  3upnext – Az EMBERI közösség

  Üdvözlöm a 3upnext üzlet küszöbén!

  Sajnos, manapság gyakran hallani még mindig hogy valódi, működö üzletet alig találni az intenet világában. Igazuk van. A gyors meggazdagodás ígérete nagyon csábító, de a fele sem igaz. Sok mindenbe vágtam bele, nem ez az első üzletem. De ez az első, ami pénzt hozott nekem, amit ígértek, amit elmondtak nekem, az egy az egyben úgy is volt! Igaz, úgy is csináltam, ahogy tanítottak. Nem kellett hónapokat várni az első sikerre. Viszont az üzlet tovább is működik, nem csak egy hónapig. Ez alatt azt értem, nem volt a gyors siker után hanyatlás. Nincs eladhatatlan termék. Mert a termékek értékesek. Nekem az ELSŐ termékem olyan érték volt, amit ha tudok, nem itt tartanék.

  Ez egy erős cég, nem bújik senki szoknyája mögé, nem takarózik senkivel. És ha hajlandó valaki dolgozni benne, MAGÁNAK és nem a cégnek!, mert ez nagy különbség, akkor olyan sikert érhet el, amilyet csak akar. Elsőre hihetetlen, nekem is az volt…de olyan hogy hihetelen…nem létezik! Aki ezt HISZI, annak valóban az!

  Miről is van szó:

  — Először is nincs se havi, se éves díj, de még regisztrációs díj sem. Ez nem szokványos, de attól még igaz.
  — Az első csomagban, 2,5 euro. Ez egy Napoleon Hill e-könyv természetesen bár Eurot írok de lehet forintban is fizetni, a fizetési módok pedig, többféle módon történhetnek, (átutalással, paypallal..stb)
  — A második csomag tartalma két könyv, és egy weboldal
  — 10 Nyelven működő weboldalt kap, saját linkkel.
  — Hetente három alkalommal élő Weboktatás zajlik, e mellett állandó tréninget biztosítanak
  — Bármilyen terméket bárkinek bármennyiszer eladhat, a kapott fizetség 100% ban az övé!

  http://www.3upnext.eu/tefnut/hu/Home

  a

  Hozzászólások lezárása.

  Kategóriák